Thứ hai, 5/10/2020, 0:0

GIẢI TDTT CẤP TRƯỜNG NĂM HỌC 2020-2021. SCHOOL-LEVEL SPORT CONTEST FOR SCHOOL YEAR 2020-2021.

School-Level Sport Contest for School year 2020-2021. Sports group teachers organize a school level sport tournament for the students. The tournament is active with many contents such as football, badminton, volleyball, tug of war, track and field, judo, teakwondo ... The tournament for sport not only attracts the students but also many parents who support and cheer for the students. We sincerely thank the parents of the Representative Board of students, parents of classes. Thầy cô nhóm TDTT tổ chức giải thể thao cấp trường cho các em học sinh. Giải đấu đang diễn ra với nhiều nội dung như bóng đá, cầu lông, bóng chuyền, kéo co, điền kinh, judo, teakwondo... Giải đấu TDTT không chỉ thu hút các em học sinh mà còn được nhiều cha mẹ của các em tham gia hỗ trợ, cổ vũ cho học sinh. Nhà trường xin chân thành cảm ơn quý phụ huynh Ban đại diện cha mẹ học sinh, quý phụ huynh các lớp.

School-Level Sport Contest for School year 2020-2021.

Tác giả: TRƯỜNG THCS LÝ TỰ TRỌNG
Nguồn tin: TRƯỜNG THCS LÝ TỰ TRỌNG