Chủ nhật, 19/12/2021, 11:53

Kiểm định chất lượng giáo dục - Education quality Accreditation

On December 7, 2021, Ly Tu Trong Secondary School was honored to welcome the Education Quality Accreditation team to survey and check the school's registration to achieve Level 1 of educational assessment standards. Education quality accreditation is an activity to review and check, to promote strengths, to gradually overcome weaknesses, to take measures to improve and improve the quality of education, and to contribute to the realization of the educational objectives, the school's general goals, according to the educational quality standards issued by the Ministry of Education and Training of Vietnam.

Ngày 07/12/2021, nhà trường vinh dự đón đoàn Kiểm định chất lượng giáo dục về khảo sát, kiểm tra việc nhà trường đăng ký đạt Mức 1 chuẩn đánh giá giáo dục.
Kiểm định chất lượng giáo dục là hoạt động nhằm xem xét, kiểm tra, để phát huy các điểm mạnh, từng bước khắc phục điểm yếu, thực hiện những biện pháp cải tiến, nâng cao chất lượng giáo dục, góp phần thực hiện mục tiêu chung và chiến lược phát triển giáo dục của nhà trường, theo các tiêu chuẩn chất lượng giáo dục do Bộ Giáo dục và Đào tạo Viet Nam ban hành.